Denk jij eraan je motorrijbewijs te halen? Twijfel dan niet langer en ga ervoor! Motorrijden heeft vele voordelen, en is daarnaast natuurlijk erg leuk. Je ervaart een gevoel van vrijheid op de weg die niet te vergelijken is met autorijden. Je rijdt met gemak langs het verkeer en bent meer één met de buitenwereld. Je voelt en hoort de wind, buitengeluiden en de adrenaline wanneer je motor optrekt. Met een motorrijbewijs in Delft heb je een leven lang plezier van een gevoel van ultieme vrijheid. Lees hier meer over de verschillende voordelen die motorrijden jou te bieden heeft.

Voordelen van motorrijden

Het behalen van je motorrijbewijs in Delft heeft vele voordelen. Je bent ten eerste veel sneller en wendbaarder in het verkeer. Je kan gemakkelijk snel optrekken en sneller tot stilstand komen. Ook beweeg jij je gemakkelijk en soepel door het verkeer. Je neemt veel minder ruimte in beslag, waardoor je tussen auto’s door kan rijden wanneer er file is. Zo hoef je geen tijd meer te verspillen na een lange werkdag door stil te staan in het verkeer. Ook is een motor erg gemakkelijk te parkeren. Het parkeren van een auto kan een heel gedoe zijn en veel geld kosten. Met een motor hoef je hier niet meer over na te denken en kan je kosteloos parkeren wanneer er voldoende ruimte is.

Hoe haal je je motorrijbewijs in Delft?

Wanneer je je motorrijbewijs in Delft wil gaan halen, zijn er twee praktijkexamens die je moet halen. Het AVB examen is om je voertuigbeheersing te laten zien. Tijdens dit eerste gedeelte doe je oefeningen op een grote (parkeer) ruimte waar geen verkeer is. Tijdens deze oefeningen leer je hoe de motor werkt en hoe je controle kan krijgen over het voertuig. Het tweede gedeelte is het AVD examen. Hierbij laat je zien dat je verantwoord kunt deelnemen aan het verkeer. Ten slotte dien je ook een theorie examen te doen waarbij je de theorie en regels leert. Deze dien je te behalen voor je AVD praktijk examen.