Ben je op zoek naar taxivervoer op maat? Neem dan contact op met Taxi Zwijndrecht. Het taxibedrijf verzorgt onder andere luchthavenvervoer, zittend ziekenvervoer en comfortabel directievervoer. Je hoeft niet lang te wachten op een taxi, want de wachttijden zijn kort. Een door jou bestelde taxi is er binnen een kwartier. De wagens zijn representatief en het personeel is gekwalificeerd. De gekwalificeerde medewerkers zijn op afspraak iedere dag 24 uur beschikbaar. Uiteraard zijn alle chauffeurs van het bedrijf klantvriendelijk en servicegericht. Ze staan graag voor jou klaar om jou op een comfortabele en veilige manier naar jouw plaats van bestemming te brengen.

Met de nachtelijke taxi naar de dokter

Heb je midden in de nacht een dokter nodig? Inwoners van Zwijndrecht en omgeving kunnen met een nachtelijke taxi naar de dokter in Rotterdam of Dordrecht worden gebracht. Deze speciale service voor patiënten die een taxi nodig hebben om naar de dokter te kunnen gaan is beschikbaar tussen 22.00 en 07.00 uur. Is er sprake van medische noodzaak? Dan kan het mobiele noodnummer worden gebeld.

Uitgerust beginnen aan jouw vliegreis met de Airport service

je gaat op vakantie of op zakenreis. Natuurlijk wil je dan uitgerust beginnen aan jouw vliegreis. Maak daarom gebruik van de Airport service. Een taxi brengt jou en jouw bagage naar een vliegveld in Europa. Je hoeft dan niet te sjouwen met koffers. Ook hoef je op de luchthaven niet te zoeken naar een parkeerplaats en parkeergeld te betalen. Je kunt dus onbezorgd aan jouw vliegreis beginnen. Natuurlijk brengt de taxi jou ook weer huiswaarts. Is het vliegtuig geland? Dan krijg je desgewenst een bericht van de chauffeur dat hij onderweg is naar de luchthaven. Je hoeft je dus niet af te vragen of er wel een taxi naar de luchthaven onderweg is om jou op te halen.

Comfortabel naar een meeting

Managers van een bedrijf reizen met de taxi comfortabel naar een meeting. Onderweg kunnen ze hun stukken nog even doornemen. Ze arriveren veilig op hun bestemming. Na afloop worden ze natuurlijk weer veilig teruggebracht.