Taxi Almere is de vervoerder voor uw A naar B ritten in en rondom Almere. Wij bieden een goede prijs, de optie online te betalen en vooraf uw tarief al te weten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij bieden meerdere soorten ritten aan en doordat u bij ons vooraf kunt reserveren, weet u precies waar u aan toe bent. 

Hoe werkt dat reserveren?

U reserveert bij Taxi Almere vooraf uw rit. Dit kan online tot 12 uur van tevoren maar als wanneer u belt, kunnen we altijd kijken of er ruimte gemaakt kan worden. U kiest zelf wat voor vervoer u wilt en hierin kan u kiezen tussen een luxe auto met 3 zitplaatsen en ruimte voor bagage of een taxibus met tot wel 8 zitplaatsen. U kunt tevens gelijk uw retour boeken

Voor wie is het

Taxi Almere is voor iedereen die een taxi rit zoekt. Veel voorkomende ritten zijn die van rondom Almere naar een luchthaven of van een luchthaven terug naar rondom Almere. Dus ook wanneer buiten Almere woont biedt Taxi Almere uitkomst. 

Daarnaast kan je ook denken aan feesten of een avondje uit waarbij u met een gerust hart een paar drankjes wilt drinken.

Taxi Almere is ook te boeken voor zakelijke ritten. Dit is per dagdeel te reserveren. Bij deze zakelijke ritten biedt taxi Almere gratis mobiel internet aan zodat u onderweg kan werken. Ook is dit groepsverband mogelijk voor bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken of bedrijfsuitjes. Contact taxi Almere voor meer informatie

En.. Corona?

Bij taxi Almere nemen we de corona maatregelen in acht. Een niet-medisch mondkapje is gebruikelijk indien er geen 1,5 meter afstand kan worden behouden. Onze chauffeurs dragen een chirurgisch mondkapje. Indien er een afscheiding is tussen de voor- en de achterbank en je zit als passagier op de achterbank hoeft de chauffeur geen mondkapje te dragen. Als je hierbij meer dan 1,5 meter afstand tot de mede passagiers kan houden, of deze tot hetzelfde huishouden behoort is een mondkapje voor de passagier niet verplicht.